Om Accountor

Vi tilbyr tilrettelagte tjenester innen regnskap, administrative støttetjenester og kontrollerfunksjon. Vi tilbyr også brukervennlige digitale verktøy og programmer. Vi hjelper deg med å forenkle og forbedre organisasjonens økonomiprosesser.

Om Accountor

 

Regnskap

Regnskapet ditt er et viktig verktøy som gir innsikt i organisasjonens økonomiske situasjon, og som hjelper deg til å ta gode beslutninger. Overlater du regnskapet til oss kan vi håndtere alt som har med organisasjonens regnskap å gjøre - eller utvalgte deler. Med Accountor får du tilgang til ekspertkompetanse og moderne systemer som tilpasses deres behov.

 

Fakturering

Er dere lei av å utarbeide og følge opp fakturaer til medlemmer og kunder? Accountor kan gjøre jobben for dere. Vi kan ta oss av hele prosessen med fakturering, oppfølging av ubetalte fakturaer og annen kundeoppfølging etter avtale.

 

Administrasjon og lønn

Ønsker du hjelp i forbindelse beregning av skatt, arbeidsgiveravgift og lønn til organisasjonens ansatte? Ønsker du at vi gjennomfører overføringene av riktig lønn,  skatt og momsoppgjør på organisasjonens vegne? Ønsker du hjelp til søknad om momskompensasjon, eller rapportering av skattefradrag for giverne deres? Accountor hjelper med glede og tilbyr teknologiske løsninger for fleksibel arbeidsdeling mellom kunde og byrå.

 

Økonomisjef til leie

Noen ganger står organisasjoner uten nøkkelpersonell. Andre ønsker å prioritere egne ressurser på andre oppgaver enn økonomi og administrasjon. Accountor kan ta seg av disse oppgaveområdene på deres vegne - etter behov og ønske. Vi kan eksempelvis kontrollere regnskapet jevnlig for å sikre at alt er korrekt, gjøre klart dokumenter til styremøter og generalforsamling eller følge opp organisasjonens likviditet. Vi finner samarbeidsløsninger sammen med dere.

 

Gode råd

Accountor tilbyr rådgivningstjenester innenfor økonomistyring, moms og skatt samt ledelse. Vi er til enhver tid oppdatert på gjeldende lover og regler.

 

Accountor

Accountor er Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivningstjenester.  Vi vil være troverdige, ansvarlige og etiske overfor våre kunder, samarbeidspartnere, medarbeidere, ledere og andre interessenter.

 

 Accountor Hamar har spesialisert seg innen kompetanse og tjenester tilrettelagt for ideelle organisasjoner. Vi er lidenskapelig opptatt av å være en samarbeidspartner som leverer rett i tide, og som forstår gleder og utfordringer frivillighets-Norge møter. Accountor Hamar ledes av Vidar Østbu.

 

Kontakt Accountor

Telefon: 62 53 96 50

E-post: hamar@accountor.no
Adresse: Ajer Næringshage
Aluvegen 95
2319 Hamar

accountor.no/nb/hamar

Vidar Østbu

62 53 96 50

Adresse:
Ajer Næringshage
Aluvegen 95
2319 Hamar

Kontakt

Øystein Samnøen

Mobilnr: 404 01 808

Adresse:
Fjordveien 45 A
2312 Ottestad

Powered by Cornerstone